KERN-DEUDIAM - orodje in pribor za diamantno vrtanje in rezanje

Podjetje KERN-DEUDIAM Diamantwerkzeuge und Maschinen GmbH je proizvajalec orodja in pribora za diamantno vrtanje in rezanje gradbenih materialov.

KERN-DEUDIAM je že skoraj 40 let eden izmed vodilnih nemških proizvajalcev diamantnih rezalnih orodij in strojev za uporabo v gradbeništvu, za vrtanje, rezanje ter žaganje v industrijske in obrtne namene. Podjetje je certificirano z  ISO 9001:2008 certifikatom in je član številnih strokovnih organizacij, kot so VDMA, VDS in drugi.

Srednje veliko in neodvisno podjetje KERN-DEUDIAM proizvaja diamantne rezalne plošče s premerom od 105 do 1800 mm, diamantne vrtalne krone s premerom od 8 do 1000 mm in različna brusilna orodja.

Za zaokrožitev programa konstruiramo in proizvajamo vrtalna in rezalna orodja kot so diamantni vrtalni in rezalni stroji, stabilni rezalni stroji, bencinski rezalniki betona in asfalta,..

S svojimi obsežnimi izkušnjami in znanjem je KERN-DEUDIAM zelo prilagodljiv pri uresničevanju zahtev in želja kupcev. Zato proizvaja tudi posebna orodja - razvita in dobavljena za delo v jedrskih elektrarnah, spomeniško zaščitenih stavbah in drugih velikih projektih - v tesnem sodelovanju z naročnikom.


Spletna stran proizvajalca: KERN-DEUDIAM


Katalog v interaktivni obliki


Video predstavitev